Afvallen met detoxthee: ja of nee?

7dayspure detox gratis

Januari is de dieetmaand bij uitstek. Iedereen wilt natuurlijk snel van de decemberkilo’s af. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar effectieve hulpmiddelen. We deden wat research en kunnen concluderen dat er de afgelopen jaren veel gezondheidstrends zijn ontstaan. Een van de populairste trends is zonder twijfel ‘teatoxen‘, oftewel detoxen met behulp van speciale thee. Heb jij dit al geprobeerd?

Door detoxthee te drinken kun je je lichaam ontgiftigen van afval- en gifstoffen. Andere voordelen van detoxthee zijn: een mooiere huid, meer energie en een betere gemoedstoestand. Het zou je metabolisme daarnaast een boost geven, zodat je sneller vet en calorieën verbrandt. Dit is de voornaamste reden waarom de meeste mensen beginnen met een detox thee-kuur.

Een detox thee-kuur waar veel mensen lovend over zijn, is 7DaysPure. Dit is een natuurlijke blend van groene thee en kruiden zoals venkel, anijszaad, citroengras, koriander en zoethout. Ook gerstgras, zoete zwarte bessen blaadjes, berkenblaadjes, brandnetelblaadjes, kliswortel en wortel van de paardebloem behoren tot de ingrediënten. De bedoeling is dat je elke dag een kopje thee drinkt van deze kruidenmelange. Het schijnt dat je al snel resultaat ziet als je dit iedere dag netjes doet en ook gezond eet.

We weten niet zeker of dit echt waar is, maar willen het wel graag testen. Wil jij ook ontdekken of je met behulp van detox-thee kunt afvallen? Probeer 7DaysPure gratis! Slechts de verzendkosten zijn voor jou.

Let op: Binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket kun je beslissen of je meer detoxthee wilt ontvangen. Wil je dat niet? Geef dat dan op tijd aan.

Leave a Reply

Skip to toolbar